Знайшли у калюжі крові: на Херсонщині жорстоко вбили жінку (фото)

В Каховці поліцейські розкрили жорстоке вбивство жінки. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

26 травня близько 22:30 в чергову частину територіального підрозділу м. Каховка надійшло повідомлення від 58-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що у власному будинку виявив на підлозі мертву дружину, яка лежить у крові. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група підрозділу, а також оперативники та криміналісти обласного главку поліції. В коридорі будинку поліцейські дійсно побачили тіло 54-річної жінки з численними ножовими пораненнями.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік розповів, що прийшов з роботи близько 16:00, після цього пропустив декілька чарок горілки зі знайомими біля місцевого магазину, потім прийшов додому та ліг спати. Прокинувся чоловік від шуму в будинку, а вийшовши із кімнати, побачив в коридорі скривавлене тіло дружини. Більше в будинку нікого не було, але на дворі лаяв собака. Тоді чоловік одразу зателефонував у поліцію та викликав «швидку допомогу».

Поліцейські перевіряли декілька версій вбивства жінки, в тому числі й причетність до цього чоловіка. Під час подвірного обходу працівники поліції опитали всіх жителів вулиці та встановили, що в цей день сусіди бачили незнайомого чоловіка на велосипеді, з яким загибла спілкувалась через хвіртку.

Як розповів начальник управління карного розшуку обласного главку поліції Денис Карімов, вжитими заходами правоохоронці встановили особу незнайомця та його місцеперебування. В ході бесіди він зізнався оперативникам, що дійсно того дня близько 21:00 приїздив до потерпілої бо шукав свою дружину. Але його жінки там не було і він повернувся додому. Поліцейські звернули увагу, що чоловік під час розмови нервує та кілька разів плутався в своїх показах. Для перевірки отриманої інформації оперативники проаналізували камери відеоспостереження на шляху від будинку велосипедиста до домоволодіння загиблої. Камери зафіксували, що чоловік дійсно проїжджав в напрямку будинку, де жила потерпіла в зазначений ним час, але через годину він знову туди повернувся і саме в той час коли вбили жінку.

Після наведених фактів 34-річний чоловік зізнався у вчиненні вбивства. Також він показав правоохоронцям місце, де сховав ніж.

За процесуальним керівництвом Каховської міської прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Чоловіку загрожує 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення