Знайшли у закривавленому одязі: у Херсоні чоловік влаштував стрілянину у парку (фото)

У Херсоні на набережній парку Слави напередодні ввечері сталася стрілянина, поранили чоловіка. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на поліцію області.

"Вчора, 9 жовтня, близько 22:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на набережній парку Слави виявлена людина в закривавленому одязі. Також заявник повідомив, що причетним до скоєння злочину може бути людина, яка пересувається на автомобілі іноземного виробництва з реєстраційними номерами однієї з європейських країн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що о 22:35 на території міста був введений спеціальний план "Перехоплення".

Поліцейські з'ясували, що потерпілим є 35-річний житель обласного центру. Попередньо встановлено, що чоловікові було завдано декілька вогнепальних поранень з невстановленої зброї. О 23:10 на території Херсона і прилеглих до міста районів була введена в дію поліцейська операція "Сирена".

Зараз проводяться слідчо-розшукові заходи щодо встановлення причетного до замаху на вбивство. Слідчим управлінням обласного главку поліції відкрито кримінальне провадження, встановлюються всі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення