Знайшли у зашморзі після продажу квартири: у Херсоні загадково загинула жінка (відео)

У Херсоні 65-річна пенсіонерка Лариса Дерендяєва продала квартиру дружині рієлтора за дуже низькою ціною, після чого жінку знайшли у зашморзі.

Про це повідомляє видання "Перший регіональний" з посиланням на доньку загиблої, яка живе в Італії.

Жінка стверджує, що навіть 20 тисяч доларів, за які загибла матір нібито добровільно продала рієлторам двокімнатну квартиру, вона не знайшла.

Цю інформацію підтвердила і подруга постраждалої Ірини.

"Квартира була перевернута догори", - зазначила вона.

Також донька загиблої повідомила, що в описі померлої матері нібито був вказаний не той зріст та не той розмах рук. Експерти нібито чомусь вказали, що у пенсіонерки були органи, які насправді їй видалили ще за багато років до трагедії.

За словами адвоката постраждалої Михайла Величка, під час досудового слідства була проведена почеркознавча експертиза, яка встановила, що текст договору написаний рукою Дерендяєвої Лариси, але щодо належності підписів під цими документами руці власниці експерт відповісти не зміг. Донька загиблої розповіла – мати завжди підписувалась дівочим прізвищем. В паспорті розглядаємо: підпис – починається з літери В, а от на договорі дивним чином вона змінюється на Д.

Своєю чергою, рієлтор, який разом із дружино придбав злощасну квартиру нібито для власної дитини, чомусь швидко її продав.

Ірина Дерендяєва, яка втратила матір, впевнена, що рідна людина стала жертвою так званих "чорних рієлторів".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення