Знаменита голлівудська актриса визнана найкрасивішою жінкою року (фото)

 Обозреватель

Знаменита голлівудська актриса Джулія Робертс визнана найкрасивішою жінкою 2017 року за версією американського журналу People.

Про це повідомляється на сайті видання.

Примітно, що зірка фільму "Красуня" удостоєна цього титулу в рекордний п'ятий раз.

Вперше Робертс з'явилася на обкладинці номера "Найкрасивіші люди" в 1991 році, коли їй було всього 23. Тепер, за словами 49-річної актриси, вона насилу може повірити в те, що трапилося.

До слова, Джулія залишила свого друга і колегу Джорджа Клуні далеко позаду - він визнавався найсексуальнішим чоловіком серед живих лише двічі. Як пожартувала Робертс, вона згадає це в різдвяній листівці для Клуні і його дружини.

Нагадаємо, Джулія Робертс стала знаменитою після головної ролі в картині "Красуня". Після виходу фільму в прокат актрису назвали першою красунею Голлівуду. Її фірмова посмішка, довгі ноги і пишна копиця волосся полюбилися мільйонам глядачів.

Ось уже понад 25 років Робертс вважається однією з найуспішніших актрис Голлівуду, її краса не в'яне з роками.

Догляд за шкірою

У мене троє дітей, так що турбот вистачає. А часу, щоб користуватися сироватками та лосьйонами, - немає. Але перш ніж вийти з дому, завжди наношу на обличчя зволожуючий крем з SPF.

Зачіска

Турботу про волосся я довіряю стилісту Сержу Норману. Після візиту до нього не мию голову кілька днів. А щоб волосся не здавалося брудним, використовую сухий шампунь.

Макіяж

Я фарбуюся тільки для виходу в світ: підкреслюю очі чорною підводкою, завиваю вії щипцями і наношу кілька шарів чорної туші.

Посмішка

Я часто посміхаюся і хочу, щоб зуби виглядали відмінно. Вранці чищу їх полуницею (просто кладу подрібнену ягоду на щітку) - це надає емалі блиску. А потім вже використовую пасту з фтором. І раз у півроку ходжу до стоматолога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення