Знесення магазину "Рошен" на Святошино оскаржили в суді

 РБК-Україна

В Окружному адміністративному суді Києва сьогодні о 13:45 відбудеться судове слухання за позовом дочірнього підприємства "Ізюминка" до комунального підприємства "Київблагоустрій" і Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

З проханням відкрити адміністративне провадження ДП "Ізюминка" звернулося 12 липня, і відповідне рішення суд ухвалив у найкоротші терміни, призначивши засідання на 2 серпня.

Ухвала суду доступна в Єдиному реєстрі судових рішень.

Агентство "РБК-Україна" дізналося, що дочірнє підприємство "Ізюминка", яке управляє мережею магазинів кондитерської фабрики Roshen, оскаржує законність знесення свого магазину в районі столичної станції метро "Святошин".

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських об'єднань, засновником ДП "Ізюминка" зазначено ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", кінцевим бенефіціаром якої є президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, один з магазинів мережі Roshen знесли 5 липня столичні комунальники в рамках демонтажу кіосків біля метро "Святошин".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення