Зникли іномарки та картини: в "Межигір'ї" досі хазяйнують активісти (відео)

Ситуація, яка склалася на території резиденції експрезидента Віктора Януковича була неоднозначною одразу після того, як "Межигір'я" перейшло до рук невідомих активістів. Тоді за даними свідків, зникли картини та цінні речі. Але за словами міністра юстиції України Дениса Малюськи, резиденцією і досі фактично керують ті самі люди. Про це міністр розповів в інтерв’ю Радіо Свобода.

"Межигір’я" формально мало би перейти в управління Агентства по розшуку і виявленню активів. В реальності там працюють громадські активісти відразу після Майдану. Вони захопили, не захопили... почали керувати "Межигір’ям". Туди провадяться екскурсії. Вони за це беруть гроші. В принципі, вони і утримують цей об’єкт. Нічого трагічного там не відбувається. Якесь збереження майна там є", – сказав Малюська.

Він додав, що відповідно до законодавства майно повинне було би перейти за конкурсом до офіційного управителя, компанії з управління активами, яка, наприклад, зобов’язалася б розвивати "Межигір’я".

Нагадаємо, що у 2016 році журналісти "Надзвичайних новин" розбиралися у ситуації, яка склалася після втечі президента Януковича.

За версією, яку озвучили свідки у 2016 році, держава не бере "Межигір'я" під свій контроль, прикриваючись активістською ширмою, задля того, щоб висмоктувати останні прибутки.

Після Революції Гідності з території нібито зникли елітні іномарки та дорогі картини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення