Зниклу на Кропивниччині Діану Хріненко швидше за все вбили, – Аброськін

 СЕГОДНЯ

Поліція має двох підозрюваних, один з яких раніше відбував покарання за зґвалтування

Перший заступник керівника Нацполіціі України - начальник кримінальної поліції країни В'ячеслав Аброськін оприлюднив подробиці справи щодо зникнення в День Незалежності в Суботцях Знам'янського району 17-річної Діани Хріненко.

"Прямо зараз ми займаємося зникненням, а, швидше за все, умисним убивством дівчинки, Діани Хріненко, в селі Суботці Кіровоградської області, - розповів Аброськін. - На це вказують усі ознаки. Вона йшла додому, залишалося 500-600 метрів, будинок вже було видно. Дівчинка говорила по телефону з хлопцем. Раптово він почув її крик: "Я стікаю кров'ю!". І зв'язок обірвався. На пошуки піднялося все село, знайшли закривавлений телефон, вся дорога була залита кров'ю".

Очільник кримінальної поліції України зазначив, що виїжджав у Субоці двічі. У перший раз він заслухав керівництво місцевої поліції, звернув їх увагу на деякі промахи в організації роботи з розшуку дівчинки і встановлення особи злочинців. Також Аброськін зауважив, що копи досліджували, чи немає на території зникнення дівчини подібних випадків. Поліція з'ясувала, що на Кропивниччині в 2016 році вже пропадала дівчина. Поки її не знайшли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення