Зниклу під Києвом жінку знайшли через три дні

Масштабні пошуки протягом трьох діб проходили в Київській області: правоохоронці шукали безвісти зниклу молоду жінку. У результаті її знайшли живою в лісосмузі сусіднього району. Про це 13 липня повідомляє прес-служба поліції області.

Відзначається, що три дні тому до поліцейських звернувся житель села Малютянка Києво-Святошинського району та повідомив про зникнення його 32-річної дочки, яка приїжджала в гості, вийшла з дому, після чого перестала виходити на зв'язок.

Поліцейські пропрацювали камери відеоспостереження і встановили приблизний напрямок руху розшукуваної жінки. Незабаром її мобільний телефон поліцейські знайшли викинутим в лісі.

У пошукових заходах були задіяні оперативники Управління карного розшуку поліції Київської області, бійці полку поліції особливого призначення, Миротворець, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологічна служба, особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції і небайдужі громадяни. Також застосовувався квадрокоптер.

Відзначається, що три доби поспіль пошуки не припинялися ні на хвилину. Правоохоронці обстежили велику територію лісового масиву і полів. Знайшли жінку на узбіччі дороги, поблизу лісосмуги, у сусідньому Васильківському районі.

Що з нею сталося - жінка не пояснила. Каретою швидкої допомоги її доставили в лікарню. Надалі її станом здоров'я будуть займатися рідні і медики.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення