Знімали відео для соцмереж: у столиці нетвереза блогерка з товаришами на Porsche збили людину (відео)

У Києві автомобіль збив чоловіка, який їхав дорогою на моноколісі. В авто в цей момент знаходилася київська блогерка Марія Демчишина, яка відома під нікнеймом ttiisshhiinnaa. Після аварії компанія не стала чекати на поліцію і заплатила постраждалому за зламану річ.

Учора ввечері, 24 січня, краля їхала разом із друзями вулицею Борщагівською у бік НАУ на Porshe. Компанія знімала відео в InstaStories. На кадрах видно, що блогерка на передньому пасажирському сидінні п'є алкоголь разом із іншими пасажирами. Хто був за кермом авто – невідомо, як і те, чи був водій п'яний. На під'їзді до Індустріального мосту водій спробував перелаштуватись вправо, щоб обігнати машину, але, не розрахувавши безпечну швидкість, збив хлопця на моноколісі, що рухався узбіччям. Потерпілий упав на асфальт, а автомобіль проїхав ще кілька метрів, після чого зупинився.

У червні минулого року дівчина разом із друзями влаштували гучну вечірку в одному зі столичних готелів. Після вечірки компанія залишила номер у повній руїні, вони зламали ліжко, розбили телевізор, розмалювали ванну та залишили багато сміття. Дівчина розповіла, що це всі вони зробили "заради хайпа", проте адміністрація готелю все одно викликала поліцію, яка розбиралася із цією справою далі. Після скандалу Марія заявила, що хоче видалити акаунт і накласти на себе руки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення