Знімав порно і був сутенером: у Києві 50-річний чоловік розбещував двох дівчаток (фото, відео)

У Києві затримали 50-річного чоловіка, який тривалий час розбещував двох неповнолітніх дівчаток, підбурював їх до створення порнороликів, а одну з них – до проституції. Про це повідомляється на сайті столичного управління Нацполіції.

Про правопорушника копам стало відомо під час розшуку однієї з неповнолітніх, яка пішла з дому й не повернулася. Матір киянки звернулася до поліції.

Працівники сектора ювенальної превенції протягом декількох годин розшукали дитину й доставили до територіального управління поліції, щоб з'ясувати мотиви її вчинку.

"Під час бесіди дівчина зізналася нам, що весь час перебувала в гостях у чоловіка, з яким разом із подругою познайомилася пів року тому й отримувала від нього гроші. За її словами, під час зустрічей знайомий схиляв їх до спільного вживання спиртних напоїв, після чого вів відверті розмови на сексуальні теми, показував їм фото і відео порнографічного змісту, а також підбурював їх до створення власних зображень і порновідео", – розповів начальник Подільського управління поліції Павло Василенко.

Поліцейські відправилися на адресу, яку вказала дівчинка. Там правоохоронці виявили та вилучили речові докази скоєння злочину: ноутбук, мобільний телефон і речі однієї з неповнолітніх.

"Крім цього, нам стало відомо, що правопорушник умовив одну з дівчат надавати сексуальні послуги стороннім особам, створивши для цього анкету на відповідному сайті. Підозрюваний спілкувався з потенційними клієнтами від імені дівчини, домовлявся про вид, дату, час і місце надання таких послуг, а також розмір грошової винагороди. Після цього неповнолітня здійснювала виїзд за вказаною адресою і надавала відповідну послугу", – додав Василенко.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх), ч. 2, 4, 5 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Киянину повідомлено про підозру, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення