Знищені 10 бойовиків, 13 – поранені: з'явилося відео потужного удару ЗСУ

 СЕГОДНЯ

Українські військові завдали великої шкоди противнику на Донбасі, знищивши вогневі позиції і з десяток бойовиків. Про це повідомив у Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

За його словами, бійці ООС в районі Докучаєвська провели успішну операцію за допомогою протитанкового ракетного комплексу.

"Наслідком, за даними розвідки, стало знищення трьох вогневих точок російсько-окупаційних військ. Безповоротні втрати противника склали 10 осіб, санітарні (поранені) 13 осіб", – повідомив "Штірліц".

Відзначимо, що українська армія регулярно надає жорстку "відповідь" ворогові за постійні обстріли. Як повідомляли новини , нещодавно українські військові завдали потужного удару по бойовиках в районі населеного пункту Катеринівка (Луганська область) і помстилися за загибель свого побратима. Дивіться відео, як ЗСУ потужно накрили позиції ворога.

А тим часом, як повідомляв штаб Об'єднаних сил 24 червня озброєні формування Російської Федерації 44 рази порушили режим припинення вогню. З них п'ятнадцять разів – із застосуванням заборонених мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок бойових дій було поранено двох військовослужбовців, ще двоє травмовані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення