Знищували Герб України та прапори, а тепер бояться "репресій": колаборанти з Харківщини масово тікають до Росії (відео)

олаборанти з Куп'янська, Балаклії та Ізюма масово тікають в РФ (відео)

Колаборанти, які погодилися на співпрацю з російськими окупантами у Куп'янську, Балаклії та Ізюмі Харківської області, масово тікають до Росії на тлі звільнення міст. Також зрадники їдуть в "ЛНР", де ночують на так званих пунктах пропуску. Про це повідомляють російські пропагандисти.

Окупанти просять привозити обігрівачі, їжу та воду для зрадників України. Утім, Росія не поспішає допомагати їмі неохоче пускає на свою територію. Найімовірніше, колаборантів або відправлять до фільтраційного табору, або їм доведеться жити просто неба.

"Ці люди тікають від розправ київського режиму. Вони нам довірилися і їм поки що нікуди йти. Там потрібні намети, пункти обігріву, точки доступу до інтернету для зв'язку з рідними, їжа та вода, та й просто допомога та підтримка", - написав один із російських пропагандистів.

Російські пропагандисти подають масову втечу колаборантів з деокупованих територій як страх через "репресій" з боку України.

Нагадаємо, що лише два місяці тому колаборанти та "молодь Куп'янська" знищували українську символіку та скандували "Расія тут навсегда!". Тікаючи до Росії, зрадники намагаються уникнути кримінальної відповідальності за здійснення колабораційної діяльності, яка керується статтею 111-1 Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення