Зняв шкіру, вирізав очі і розчленував: в Мексиці повстали через звіряче вбивство

У столиці Мексиці 46-річний чоловік зізнався у звірячому вбивстві 25-річної дружини. Він вдарив її ножем у горло, зняв шкіру, розчленував і викинув органи в каналізацію.

Під час скоєння злочину Ерік Франциско Робледо перебував під впливом наркотиків. Подія трапилася під час сварки пари через його пияцтво, повідомляє Daily Mail.

Підозрюваний розповів поліцейським, що його дружина Інгрід Ескамілле Варгас сказала, що хоче вбити його, на що він попросив нанести йому удар. Дівчина зробила це тричі, після чого він вихопив з її рук кухонний ніж і встромив їй у горло.

Згідно зізнанню, потім чоловік ножем зняв шкіру жертви з особи до колін, видалив очі і кишечник. Органи він викинув в каналізацію, тому що, як розповів чоловік, йому було соромно за злочин і він хотів його приховати.

Роблендо зателефонував своїй колишній дружині і зізнався у вбивстві дівчини. Його заарештували. У квартирі пари поліцейські знайшли понівечене тіло, залите кров'ю.

Пізніше в країні спалахнув скандал через публікацію кривавої фотографії жертви на обкладинці газети "Pasala", в якій часто розміщують подібне з непристойними заголовками. Під фотографією вбитої дівчини там написали "Це була помилка купідона". Прокуратура Мехіко почала проводити розслідування, щоб визначити, хто "злив" зображення журналістам.

Місцеві в соцмережі відреагували на публікацію в ЗМІ, розмістивши фото дівчини, на якому вона посміхається. На ній у дівчини акуратна зачіска і вона яскраво нафарбована.

"З поваги до вас і вашої сім'ї, це єдиний спосіб, яким я хочу вас запам'ятати", – написав один користувач в Twitter.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення