Знову гречка і рекламні календарі: у Одесі кандидат в нардепи "обдаровував" виборців

Одеська поліція припинила роздачу "подарунків" під час передвиборчого процесу.

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення про здійснення підкупу майбутніх виборців, шляхом надання безкоштовних продуктів харчування від імені одного з кандидатів у депутати. На місці мешканець багатоповерхівки розповів поліцейським, що побачив як невідомі особи вивантажують з "Газелі" до парадного будинку пакети з продуктами. Коли чоловік поцікавився підставами таких дій, невідомі сіли до авто та поїхали у невідомому напрямку. Вказані пакети поліцією вилучені", - йдеться у повідомленні поліції Одеси.

Отримавши вищевказану інформацію, правоохоронці почали обстежувати територію району. У сусідньому дворі поліцейські виявили вантажівку, водія без документів на транспортний засіб та жінку зі списком переліку мешканців будинку, неподалік розташованого. З машини було вилучено понад сотні пакетів з продуктами харчування та листівками у вигляді календарів з зображенням одного з кандидатів у народні обранці.

"За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 160 (підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України, - розповів начальник Таїровського відділення поліції Сергій Волков. – Наразі приймаються заходи щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які роздавали незаконні "подарунки" громадянам".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення