Знову насувається негода: з'явився оновлений прогноз погоди

 УНН

В Україні знову погіршиться погода - у вівторок, 26 січня, сніг йтиме на заході, дощ з переходом у сніг - у частині інших регіонів, а у наступні два дні, 27-28 січня, така погода пошириться на північні, більшість центральних та південних областей. Температура значно не падатиме - максимум 6 градусів морозу вночі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, 26 січня, в західних областях сніг, у північних та центральних областях дощ з переходом в сніг; пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини; на решті території опади переважно у вигляді дощу. 27-28 січня у північних, більшості центральних та південних областей помірний, місцями значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу; у західних областях без істотних опадів; у східних та південно-східних областях дощі.

Температура повітря протягом доби 26 січня від 2° морозу до 4° тепла; на території, де будуть опади переважно у вигляді дощу, температура вночі та вдень 2-8° тепла. А 27-28 січня температура вночі та вдень близько 0°; у західних областях температура 0-6° морозу; у східних та південно-східних областях температура 1-7° тепла.

На дорогах країни, окрім сходу, місцями ожеледиця.

На Київщині завтра дощ з переходом в сніг, пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 0-4° тепла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення