Знущався з дружини: на Одещині на 2 роки відправлять до в'язниці чоловіка, який систематично бив та принижував жінку

На Одещині за ґрати на 2 роки може потрапити чоловік, який систематично катував власну дружину.

Як повідомляє місцева поліція, сімейний тиран вже перебував на обліку в Ізмаїльському районному відділі поліції та протягом останнього року неодноразово притягувався до відповідальності за ст.173-2 КУпАП за стусани та погрози фізичним насильством, приниження дружини, нецензурну лайку в її бік.

Ні профілактичні бесіди про неприпустимість подібної поведінки, ні адміністративні стягнення, ні попередження про більш жорстку правову відповідальність чоловіка не зупинили. Тепер дії підозрюваного кваліфікують за ст.126-1 Кримінального кодексу України як систематичне та умисне домашнє насильство. Домашньому тиранові загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Правоохоронці наголошують: якщо ви, ваші родичі чи знайомі потерпають від домашнього насильства, не мовчіть. Відразу ж звертайтеся до поліції на спецлінію "102" або на урядову гарячу лінію, яка надає психологічні консультації та підтримку постраждалим за номером 1547.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення