«Зоряні війни» побили рекорд «Гаррі Поттера» в першу ніч показу

 Lenta.ru

Сьомий епізод «Зоряних воєн» заробив, за попередніми оцінками, близько 55 мільйонів доларів на нічних показах, що стартували в США в ніч на 18 грудня. Таким чином він побив рекорд картини «Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2», яка в 2011 році за такий же час зібрала 43,5 мільйона доларів, повідомляє Variety.

На основі цих даних експерти пророкують космічної епопеї і рекорд перших прокатних вихідних: очікується, що фільм принесе творцям понад 200 мільйонів доларів за уїк-енд. Він може обігнати за цим показником фантастичну стрічку «Світ Юрського періоду» з касою 208,4 мільйона доларів. «Зоряні війни: Пробудження сили» показали в США в 4 тисячах кінотеатрах. Власники залів збільшують кількість сеансів, щоб задовольнити попит

Сьомий епізод «Зоряних воєн» відкрив нову трилогію-сіквел. Наступний фільм випустять в 2017 році, третій — в 2019-м. Крім того, на основі Lucasfilm студія створить трилогію-спін-офф, одну зі стрічок присвятять молодості Хана Соло. Восьмий епізод поки не отримав назви. Режисером призначено Райан Джонсон («Петля часу», «У всі тяжкі»). Передбачається, що у проект повернуться виконавці головних ролей у сьомій картині — Джон Бойега і Дейзі Рідлі. «Зоряні війни» — фантастична кіноепопея, створена режисером Джорджем Лукасом. Складається з оригінальної трилогії (1977-1983) і трилогії-пріквела (1999-2005)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення