ЗСУ потужно вдарили по "Л/ДНР": терористи зазнали серйозних втрат

 Обозреватель

Російські окупаційні війська 28 червня 28 разів вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, 9 з яких - із важкого озброєння.

У результаті, вони втратили дев'ять бойовиків убитими і вісім пораненими, повідомляє прес-центр ООС.

Гаряче було в районі населеного пункту Південне, що на Горлівському напрямку. Ворог активно застосовував міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети, вогонь із яких був прикриттям роботи снайпера і диверсійної групи.

"Тільки дієвими заходами вогневого впливу на окупантів вдалося стабілізувати ситуацію. Однак двоє захисників України загинули. На цьому ж напрямку внаслідок ворожого обстрілу з гранатометів і великокаліберних кулеметів отримав поранення захисник Луганського", - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку ворог обстрілював із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї наші позиції в районі населених пунктів Мар'їнка, Верхньоторецьке і Авдіївка. Один із захисників отримав несумісні з життям поранення.

Залишалася напружена ситуація на маріупольському напрямі. Противник продовжував вести вогонь по наших позиціях із застосуванням зброї, яка повинна бути відведена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення