ЗСУ завдали противнику великих втрат: в ООС уточнили число загиблих бойовиків

 СЕГОДНЯ

У штабі Операції об'єднаних сил уточнили, що в результаті боїв 24 червня були знищені три бойовики і ще дев'ять отримали поранення. При цьому ворог активно взявся прасувати позиції ЗСУ з артилерії і танків, що призвело до загибелі одного українського бійця і поранення ще чотирьох.

Військові зазначають невеликий спад активності ворога на Луганському та Донецькому напрямках, а ось на Маріупольському ситуація загострилася.

Так, поблизу Луганського і Новозванівка (Луганський напрямок) обстріли тривали з гранатометів і великокаліберних кулеметів. З настанням темряви ворог застосовував прицільний вогонь з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів по наших позиціях. Вогневі позиції ворога розташовувалися в районі населеного пункту Лозове. Але ЗСУ давали хорошу "відповідь".

Також з настанням темряви відзначено активність супротивника на підступах до Мар'їнки, де під прикриттям вогню з станкових протитанкових гранатометів противник намагався витіснити бійців ЗСУ з займаних позицій на східних околицях. Українці вчасно виявили противника і зосередженим вогнем не допустили його просування.

Важко довелося захисникам Водяного, де ворог бив зі ствольної артилерії, 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, випустивши в цілому понад 125 снарядів.

А ось поблизу Лебединського бойовики задіяли не тільки артилерію, а й танки – зафіксовано 40 пострілів.

Як повідомляє розвідка, українські військові дали хороший відсіч ворогу і знищили трьох бойовиків, ще дев'ятьох відправили до лікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення