Зупинила перехожа: у столиці зек намагався зґвалтувати 19-річну дівчину (фото)

До поліції Києва звернулася 19-річна дівчина з повідомленням про те, що наочно знайомий намагався її зґвалтувати. Дівчину врятувала жінка, яка проходила повз. Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що напередодні киянка загубила сумку, яку нібито знайшов її наглядно знайомий, і вони домовилися про зустріч.

Під час передачі речей чоловік почав чіплятися до дівчини та повалив на землю. Потерпіла почала чинити опір і кричати. У цей момент неподалік проходила жінка, кроки якої почув зловмисник, а відтак він злякався і втік. За отриманими прикметами оперативники встановили особу та розшукали правопорушника. Це – киянин, 1969 року народження, який не має постійного місця проживання. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини, за які відбув покарання у сукупності більше тридцяти років.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження та оголошено фігуранту про підозру у вчинені злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (Незакінчений замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення