Звільнили або вислали: стало відомо, як окупанти вчинили з українськими зрадниками в Криму

 Апостроф

Більшість українських співробітників СБУ і МВС в окупованому Криму, які зрадили присязі, вже переведені в інші регіони Росії або звільнені.

Про це заявив народний депутат від Блоку Петра Порошенка і уповноважений президента України з прав кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

При цьому депутат зазначив, що окупація сьогодні не викликає у кримчан захоплення.

"Виражали захват і розмахували свежепривезеними російськими прапорами і на самому початку окупації в основному тільки ретельно організовані натовпи, але ніяк не все російськомовне населення. Такі картини і сцени по телебаченню дуже потрібні були російській пропаганді для виправдання вторгнення. А зараз і цих натовпів немає, і прапори неабияк порідшали - вони в основному тільки на будівлях держустанов", - сказав Джемілєв.

Окупанти провели велику чистку в рядах силових структур, позбувшись від зрадників.

"Майже всі співробітники СБУ, які перейшли після окупації на роботу в ФСБ, вже звільнені з цього органу або відправлені в інші регіони Росії. Те ж саме, але поки в дещо меншій мірі відбулося з зрадившими присязі колишніми співробітниками прокуратури і МВС, чиновниками управлінського апарату" , - повідав депутат.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення