Ексначальник відділу СБУ побив поліцейську (фото, відео)

У Львові повідомили про підозру колишньому начальнику одного з відділів УСБУ в Закарпатській області в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків. Про це повідомляє ДБР.

Встановлено, що 3 вересня 2020 року працівники поліції підійшли до водія автомобіля "Skoda", який порушив правила дорожнього руху, та запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Зі свого боку водій почав все заперечувати та намагався покинути місце вчинення правопорушення, через що поліцейські застосовували фізичну силу для його затримання. Під час затримання 50-річний працівник СБУ активно протидіяв здійсненню патрульними своїх службових обов'язків - штовхався, хапав за формений одяг та частини тіла, захопив та стискав шию.

Своїми діями підозрюваний спричинив 26-річній працівниці поліції закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та садна.

1 жовтня 2020 року начальник одного з відділів УСБУ в Закарпатській області був звільнений із займаної посади.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення