Звіряче вбивство дитини на Харківщині: матір усвідомлено завдала 20 ударів ножем (відео)

Мешканка селища Подвірки, що під Харковом, яку підозрюють у розправі над власною 13-річною донькою, усвідомлено завдала дівчинці 20 ударів ножем. Про це повідомляє ТСН з посиланням на матеріали слідства, які опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

"У ніч з 29 на 30 квітня особа, діючи на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, зі злочинним умислом, направленим на позбавлення життя малолітньої з особливою жорстокістю, заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та в обличчу дитини, усвідомлюючи при цьому, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань", - йдеться у матеріалах.

Від отриманих поранень дитина загинула на місці, а підозрювана, відрізавши голову залишила місце вчинення злочину у напрямку Харкова, де була виявлена співробітниками Національної поліції.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, в якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримували мешканку селища Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них та намагалася втекти.

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що виявив обезголовлене тіло племінниці.

Жінку відправили на два місяці за ґрати без права на заставу. Проте адвокати П’янової подали апеляцію - вимагають для своєї підзахисної цілодобового домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення