Звʼязав і задушив пакетом жінку, а 19-річну коханку замкнув удома: подробиці розправи на Харківщині

На Харківщині чоловік три дні не випускав з будинку співмешканку, аби та не повідомила поліції про те, що він задушив поліетиленовим пакетом її тітку. Про моторошний випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"Ввечері 19 грудня до поліції звернулася дівчина. Вона повідомила, що перебувала в неволі з 16 грудня, а тіло вбитої тітки знаходиться в сусідньому покинутому будинку", - розповіли у поліції.

Відомо, що убивця жив разом з 19-річною дівчиною в селі Караван Красноградського району. 45-річна родичка гостила у них. Під час побутової сварки чоловік звʼязав і задушив жінку, тіло сховав. Кілька днів зловмисник тримав у неволі співмешканку, а потім вирішив втекти. Дівчина скористалася нагодою та звернулася до поліції.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події слідчі вилучили речові докази.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення