Зв'язав руки білизною і зґвалтував: знайомство в Tik-Tok з блогером обернулось трагедією

Побиттям, зґвалтуванням та грабуванням закінчилося побачення для 20-річної дівчини у Кишиневі, столиці Молдови. Відомо, що дівчина познайомилася з на рік старшим хлопцем у TikTok.

Moldova Liberă повідомляє, що вона зустрілася з відомим блогером. Разом із ним був його друг. Усі втрьох вживали спиртні напої. Вчинив наругу над дівчиною саме товариш блогера, пише Pulsmedia.md. Інцидент стався у ніч на суботу, 8 квітня.

Відомо, що з 21-річним хлопцем дівчина познайомилася два місяці тому через сервіс TikTok. Вони запланували побачення. Хлопець сплатив їй таксі і чекав її на сходовій клітці багатоквартирного будинку разом зі своїм другом.

Приїхавши за вказаною адресою, вони пішли до найближчої продуктової крамниці, де купили 5 літрів пива, а також коньяк, з цим і повернулися до квартири.

Кілька годин нові знайомі пиячили, а після опівночі 21-річний молодик знову пішов у магазин, цього разу за сигаретами. Дівчина залишилася у квартирі з його другом.

Чоловік скористався тим, що вона була у стані алкогольного сп'яніння. Він запропонував інтимну близькість, вона відмовилася. Тоді хтивий насильник почав бити її не тільки по обличчю, а й по інших частинах тіла, після чого зірвав з неї одяг, зв'язав їй руки білизною і зґвалтував. Він вкрав її мобільний телефон iPhone 7, вийшов із квартири та втік у невідомому напрямку.

Коли 21-річний хлопець повернувся з магазину, він виявив дівчину у непритомному стані. Коли дівчина прийшла до тями, вона розповіла йому про те, що сталось за його відсутності, і вони разом вирушили до Генерального інспекторату поліції Кишинева, де подали заяву.

За гарячими слідами правоохоронцям вдалося встановити особу злочинця. Ним виявився 30-річний чоловік. Виявляється, його розшукували по всій країні за інші раніше скоєні злочини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення