Зволожуюча маска для обличчя: яку обрати?

Головне завдання зволожуючих масок – насичувати та підтримувати водний баланс шкіри обличчя. В результаті їх використання дерма стає більш пружною, еластичною та підтягнутою, помітно зменшується дряблість та сухість, уповільнюється поява зморшок. З якого віку використовувати маски для обличчя та як їх обирати? Відповідаємо на розповсюдженні питання.

Коли, як та скільки – головне про зволожуючі маски

Зволожуючі маски можна використовувати вже з 20 років, для підтримки краси та молодості. Якщо шкіра жирна й схильна до висипань, зверніть увагу також на маски для очищення, наприклад, з бамбуковим вугіллям, як в колекції Lambre.

Частота використання маски зазвичай вказується на упаковці. Косметологи стверджують, що коли йдеться про зволоження, то шкіру просто неможливо перезволожити, але не забувайте уважно читати інструкцію. Зазвичай маска наноситься 1-3 рази на тиждень, залежно від віку та стану шкіри.

Маска для лица: Ритуал красоты для эффективной маски – Ricaud

Скільки масок знадобиться у домашньому догляді? Експерти з краси радять почергово використовувати декілька. Наприклад, зволожуюча маска для обличчя від Lambre не задовільнить усіх потреб шкіри після 40 років, тому бажано мати ще декілька з омолоджуючим ефектом. Такі формули є в інтернет-магазині Ламбре. Проте молодій шкірі до 25 років достатньо і однієї маски.

Яку маску обрати: форми

Маска для лиця буває одноразовою та багаторазовою.

  • Одноразова має вигляд герметично запакованих серветок (із тканини чи гідрогеля), насичених розчином із корисних речовин. Головне її призначення – глибоке зволоження епідермісу. Тому часто у складі можна побачити гіалуронову кислоту, яка відновлює гідробаланс шкіри. Гідрогель у цьому випадку сприяє кращому засвоєнню шкірою активних компонентів.
  • Багаторазову маску фасують у зручні тюбики чи баночки. Діючі компоненти такої формули в епідерміс проникають не одразу, що дозволяє їм довше попрацювати на поверхні шкіри.

Альгинатная маска для лица – гарантия нашей молодости - tv.ua

Одноразові маски бажано використовувати після душу, коли шкіра максимально розпарена і очищена. Не змивати, а легкими масажними рухами вбити в шкіру обличчя. Кремові та гелеві текстури багаторазових масок зазвичай змивають, але інколи достатньо прибрати залишки серветкою. Після такої процедури можна не використовувати базовий крем, тому що шкіра вже насичена й зволожена.

Як правило, одноразові маски призначені для експрес-ефекту, наприклад, коли потрібно виглядати бездоганно перед важливими заходами. Багаторазові бувають нічними і дбають про шкіру, поки ви спите.

Маска випереджає будь-який крем за концентрацією активних речовин, тому не забувайте використовувати її декілька разів на тиждень. Це дозволить значно поліпшити стан шкіри та запобігти її передчасному старінню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення