Автотроща у Києві з трьох авто: легковик перекинувся та загорівся (відео)

У свідків цих та інших аварій питання до учасників лише одне: куди так летіли? Добірка ДТП від "Надзвичайних новин" про фатальний поспіх на дорозі, який несе каліцтва та смерть.

У Києві кермувальниця Audi збила пішохода. Після удару чоловік пролетів 30 метрів, шансів вижити не було жодних. Припускають, що світлофор працював з перебоями, і чоловік переходив дорогу не на дозволений сигнал. Водійка не змогла зреагувати, бо їхала на захмарній швидкості.

У Сумах Lexus збив двох пішоходів на пішохідному переході. Чоловік та жінка, які не порушували правила, у результаті аварії потрапили до лікарні.

У Києві велосипедист може дякувати не інакше як вищим силам. Жінка за кермом Audi протаранила два авто, вилетіла на узбіччя та врізалася в стіну, де якраз їхав велосипедист. Одна з машин-учасниць ДТП навіть перекинулась і загорілася.

У Кривому Розі 18-річний пілот мотоцикла врізався у авто, внаслідок чого отримав струс мозку та переломи хребта. Очевидці розповіли, що хлопець перед ударом навіть не намагався гальмувати чи маневрувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення