Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=vW7dRE3W2-0&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=vW7dRE3W2-0&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Автовласник звинувачує поліцію: у Києві під камерами з автостоянки з охоронцем, викрали машину (відео)

Автовласник звинувачує поліцію: у Києві під камерами з автостоянки з охоронцем, викрали машину (відео)

Той вечір Андрій пам'ятає майже похвилинно.

no video parsed

Він як завжди поставив машину на платну стоянку, а вранці йому зателефонував невідомий голос і повідомив, що його машину забрали. Голос також натякнув, що машину можна повернути, але за винагороду. Згодом з'ясувалося, що просто під камерами вночі невідомий без проблем проник на територію стоянки через паркан і поїхав на чужій машині геть.

Незнайомця мав би зупинити охоронець, але той ввічливо відкрив злочинцю шлагбаум. Що фактично допоміг злочинцеві, чоловік не визнає. Ба більше, не вважає себе охоронцем. Він-контролер. І за такий контроль водії платять по 900 гривень.

Власник машини почав пошуки самотужки. І таки знайшов свою Хонду, але вже розібрану.

Відкрито, відверто в інтернеті злочинці продавали частини автівки, яка колись належала Андрію. Як тільки Андрій розповів про свою знахідку копам, продавці дивним чином зникли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення