Батько – сину: «Не допоможеш закопувати труп – кину тебе в яму» (відео)

В Сумах чоловік так посварився зі своїм кумом, що був готовий поховати всіх своїх рідних. Натомість, змусив малолітнього хлопця вдатися до такого, що травмує дитячу психіку на все життя. Воно й не дивно, що після тривалих нічних жахів хлопець здав названого батька поліції.

Школяр неспроста здав свого вітчима правоохоронцям. Адже на очах у хлопця той убив людину. Коли 14-тирічний підліток повернувся додому, той, кого він називав батьком, жорстоко й холоднокровно вбивав свого кума.

Далі було ще страшніше. Коли кум помер, вітчим наказав синові йти разом із ним закопувати труп на пустирі. Інакше пригрозив кинути в яму з небіжчиком і самого хлопця.

Школяреві довелося тягати на возику й закопувати небіжчика. Після такого, хлопця півтора місяця мучили жахи. І весь цей час він боявся розправи від названого батька. А потім не витримав, і таки пішов до поліції.

Абсолютно приголомшені й сусіди вбивці. Адже він саме в них позчичив возика, яким возив труп: казав – перевозитиме сміття. Та хіба могли люди уявити, що там коїтиметься насправді?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення