Били арматурою, поки не луснув череп: убивцям скупника бурштину оголосили вирок (відео)

На Рівненщині винесли вирок двом юнакам, які замордували скупника бурштину. Убивці заманили чоловіка в пастку та били арматурою так, поки не луснув череп. У багажнику його ж авто вивезли до лісу і вже там добили.

Моторошне вбивство сколихнуло Рівненщину у березні 2018 року. Тоді в Добровиці зник чоловік з Ковеля, що на Волині. Пошуки тривали кілька тижнів, зрештою бідолаху знайшли мертвим у лісі. Експертиза показала, що смерть настала від перелому кісток черепа з пошкодженням речовини головного мозку.

Юнаки змовилися вбити чоловіка, бо той начебто завинив їм 2 тисячі доларів за придбаний раніше бурштин. Забравши все цінне у своєї жертви, юні покидьки гуляли і розважалися кілька днів поспіль. Протверезівши, вирішили позбутися від доказів. Автомобіль загиблого Volkswagen Passat спалили і повернулись додому.

Розслідування та суд тривали більше трьох років. За цей час убивці не вибачились перед родичам вбитого чоловіка і не відшкодували ані копійки.

Зараз душогубам по 20 років, вони отримали по 10 років в’язниці. Але сім’я вбитого і прокуратура можуть оскаржити вирок у апеляції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення