Біля Києва роблять звалище дуже шкідливих для здоров'я речей (відео)

Смертельно небезпечне сусідство. Причому тихе. Ніби ніхто й не турбує, нічого не смердить, не горить і не стріляє, а біда - близько, просто притаїлася і чекає. Ртутні лампи, утилізація котрих - надто дороге задоволення, звалюють під житлові будинки. Остання шокуюча знахідка - у передмісті Києва. Отрута лежить - просто неба, і просто поряд. Уявіть, що поряд із вами і вашими дітьми. А заодно - уявіть, що вам кажуть: не нервуйте, все - під контролем. Хто ж так дбає про нас із вами, що ледь не на голови звалює ртутні прилади?

Олег уже не перший рік керує невеликою фірмою в промзоні на околиці Столиці. Бізнесмен займається виготовленням металоконструкцій. Здавалося б, виробництво - нешкідливе. Та чомусь останні кілька місяців працівники все частіше скаржаться на здоров'я.

Чоловік губився в здогадах, доки впадково не заглянув за паркан до сусідів.

То що ж там він побачив? І чому переконаний, що саме підприємство поруч - причина геноциду його підлеглих? Виявлється, за парканом - потужні цехи з переробки відходів. Та це - тільки пів біди. Просто неба там лежать тисячі відпрацьованих ламп.

Отруєння відбувається, коли людина вдихає небезпечні випари. Вони не мають ні кольору, ні запаху, ні смаку. Навіть невелика концентрація ртуті, коли потрапляє в організм, призводить до головного болю, безсоння, розсіяної уваги. Але найстрашніше - інше

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення