Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Z3n3H7LirSU&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Z3n3H7LirSU&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Більше 100км/год: розкрився скандальний нюанс про ДТП на Сумській (відео)

Більше 100км/год: розкрився скандальний нюанс про ДТП на Сумській (відео)

 Обозреватель

Нестиковки в справі про смертельну ДТП на Сумській у Харкові можуть привести до абсолютно іншого рішення апеляційної інстанції.

no video parsed

ДТП з Оленою Зайцевою

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила юрист-кримінолог Ганна Маляр. (Щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"На мій погляд, обидва винні, але винні в різному ступені. Перемогу ще рано святкувати, тому що суд виносить рішення на підставі того, що доходить до суду з досудового розслідування, і те, що відбувалося на досудовому розслідуванні, я не знаю, чи перекриє воно обвинувальної вирок і десять років кожному з підсудних", – пояснила вона.

За словами Маляр, справа показала, як люди, які звикли купувати рішення чиновників, намагалися направити це наслідок в необхідне для них русло. Юрист привела яскравий тому приклад: на місце події приїхав патруль, в складі якого перебувала жінка, яка з дитинства знає Зайцеву. Вона ж повела винуватицю на обстеження.

Маляр також вказала на нестиковки з аналізами на наркотики, наявність яких підтвердив директор Інституту моніторингу наркотиків, що було проігноровано судом.

"Коли пропала експерт. Чому її довго шукали? Чому її не могли знайти? На це немає відповіді. Вона спочатку погодилася, що Зайцева була в стані наркотичного сп'яніння, а потім вона не погодилася з цим і ось так без кінця щось відбувалося з цією справою. Я була на перших експериментах, коли встановлювали швидкість автомобіля Зайцевої, і всі погоджувалися, що швидкість була більше 100 км/год, але офіційно врахована у вироку швидкість в 80 м/год і неможливість загальмувати", – розповіла юрист.

При цьому, Маляр вказала на те, що протилежне підтвердили кілька незалежних експертиз. Сліди від автомобіля, які намагаються подати як гальмівний шлях, насправді, зазначила експерт, залишилися від зовсім іншого процесу.

За її словами, рішення апеляції може бути відмінним з огляду на ці обставини.

Дивитися: Чоловік у 21 столітті помер від запалення легенів в районній лікарні (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення