Бізнес на крові у Рівному: названо імена замовників вбивств (відео)

Це мав бути бізнес на крові, а місто мало зануритися у кримінальний хаос. І це не сценарій бойовика.

За версією слідства місцеві кримінальні авторитети підшукали дует бувалих бандитів, аби ті на замовлення здійснювали підпали, залякували неугодних і навіть вбивали. Лютий 2018. В Рівному невідомі спалюють агенцію журналістських розслідувань. Постраждалих немає, але вся техніка вигоріла вщент. А вже через кілька місяців на вулиці розстрілюють чоловіка на очах у численних свідків. Не минає і кількох місяців, знову розстріл. Тоді ще ніхто не знав, що це була постановка від оперативників.

За кілька годин до вистави поліцейські затримали реальних кілерів. Хто мав бути наступною жертвою-невідомо, але оперативники на стільки переконливі, що вбивці самі розповідають всі подробиці і навіть називають імена замовників. Для цього і проводять інсценування. Але замовники зникають. Слідство триває.

Правоохоронці шокують: на території міста працював цілий синдикат. Поки що на лаві підсудних-кілери-невдахи. Кияни. На двох вони відсиділи за ґратами більше 30 років. За версією прокуратури кілери оцінили життя підприємці у 20 тисяч уе. Звинувачення підсудні відкидають

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення