Благовіщенське пішло під воду: будинки вкрила пліснява, а фундаменти розкисають (відео)

На Кіровоградщині у Благовіщенську в цілому районі знищені городи, затоплені криниці та практично відсутня дорога. Люди нарікають не на стихію, а на байдужість місцевих чиновників.  

Після кількаденної зливи вода неслася, мов гірська річка. Плавало все не тільки на дорозі та городі, а й на подвір’ях, у сараях та гаражах. Зламані ворота та паркани - кожна друга хата постраждала, все навколо перетворилось на суцільне місиво із бруду та болота.

Місцевих з’єднує з цивілізацією єдина дорога. Її місцями замулило, а подекуди взагалі розмило. Тож люди виїхати через болото на авто не можуть. Хто ризикнув - застряг. На забуту богом вулицю навіть швидка не доїде.

Найбільше місцевих обурює те, що від наслідків стихії вони потерпають вже кілька років. У будинках все відсиріло: стіни вкрила пліснява, а фундаменти буквально розкисають і розлазяться. Люди бояться, що хати можуть завалитися їм на голови.

Чиновники пояснюють, що за природу вони не відповідають, а зливової каналізації чи елементарного дренажу на цій вулиці ніколи не було. Комунікації треба прокладати з нуля, а на це потрібні чималі гроші з бюджету.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення