Через російського вченого, який вбив нещасну студентку, загинула ще одна людина (відео)

Новина про петербурзького вченого Олега Соколова, який перетворився у головоріза - як цунамі розлетілася світом і потрясла його.

Всі, хто поважав експресивного історика, досі не можуть повірити, що той, хто вивчав і навіть відчував себе Наполеоном, застрелив і розчленував свою коханку-студентку, молодшу від нього майже на 40 років.

Однак є ті, хто певен: Соколов причетний до ще однієї смерті у 80-ті роки. Начебто, він ще будучи студентом входив до військово-історичного клубу, який будував вітрильні кораблі і займався постановками морських битв.

Тоді Соколову довірили керувати одним із таких кораблів для зйомок фільму про епоху Петра Першого. Аж раптом у морі сталася страшна трагедія. Вітрильник зазнав аварії і почав іти на дно, а Соколов просто стрибнув у шлюпку і сам на ній поплив, покинувши екіпаж з учасниками зйомок.

Один з них - вчений-біолог - загинув! Суд постановив, що саме Олег Соколов є винуватцем аварії, і призначив йому два роки умовно. А тепер його спіймали просто за руку в ту саму мить, коли він топив у річці руки своєї жертви.

Її тіло інтелігент-душогуб шматував пилкою, а перед тим застрелив. За що можна розправитися з такою тендітною дівчиною настільки по-звірячому? Убивця сам про все розповів. Однак, повірити у те, що каже він - надто складно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення