Чиновник, який, ймовірно, обкрадав малозапезпечених в Одесі, досі на волі (відео)

Чиновники, які наживаються на найбідніших! В Одесі пішов під суд голова собезу, якого підозрюють в обкраданні малозабезпечених людей. Надзвичайні новини стежать за розслідуванням цього цинічного злочину більше року. За даними правоохоронців, посадовець побудував цілу схему - на багатодітних матерях та інвалідах.

Хто наважився привласнювати державні дотації та пенсії? Із слідчого управління поліції Одещини виходить Олександр Рябоконь. Це екс-керівник управління соцзахсту Овідіопольського району. Посадовцю тільки що оголосили підозру. Стаття, яку інкримінують екс-керівнику серйозна - привласнення майна в особливо великих розмірах. За таке дають до 12-ти років тюрми. За даними СБУ, чиновник разом із поплічниками притримували соціальні виплати. Натомість не соромились просити у малозабезпечених відкат. Без грошей лишались багатодітні родини, інваліди та матері-одиначки.

Запобіжний обирали сьогодні ж, у Приморському суді Одеси. Прокуратура наполягала на СІЗО. Втім цю ніч колишній чиновник проведе не нарах, а у себе вдома. Адже йому присудили домашній арешт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення