Чоловік захопив у заручники 4 дітей: стала відома причина (відео)

Сусіди вважали його диваком. Бувало, що по вулиці на велосипеді їхав у бронежилеті та в касці, а діти – бігли за ним. Ця дивакуватість настільки дістала його дружину, що 4 роки тому вони розлучилися. Проте продовжували жити разом, бо іншого житла не було.

Вранці того злощасного дня Катерина прокинулась від того, що Олександр вилив їй на голову вміст дитячого горщика, а зверху присипав наповнювачем з котячого лотка. Після цього була кастрюля із залишками компоту. А потім – він побіг на жінку із лопатою.

Коли вона з переляку босоніж вибігла з квартири – зачинив двері.

Далі чоловік голосно включив музику, хоча діти просили цього не робити, і кричав, що живим не здаватиметься, вдягнув військову форму, бронежилет, каску. Погрожував всім – і дітям, і поліцейським, і психологам.

Коли він відволікся – правоохоронці штурмом взяли квартиру.

При обшуку вилучили холодну зброю і дві одиниці вогнепальної.

А от колишня дружина каже: свою службу у гарячих точках безробітний чоловік вигадав, а чотирьох дітей забезпечує вона. Хоча офіційно вона не працює, оскільки доглядає дитину-інваліда, цих коштів катастрофічно мало. Тому вона знайшла підробіток – мила посуд у ресторані.

Кілька тижнів поспіль чоловік дорікав їй із натяком, що вона там не посуд миє, а займається непристойними справами. То ж ймовірно, саме ревнощі спричинили все, що сталося потім. От тільки захоплення в заручними власних дітей може обійтись для Олександра 15 роками колоній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення