Чоловік застав кохану у ліжку з іншим: з’явились нові подробиці про подвійне вбивство у Харкові (відео)

На Великдень у Харкові знайшли з перерізаними горлянками пошматовані тіла двох закоханих.

Першою почала непокоїтися мати власника помешкання. Олександр і Євгенія не відповідали на дзвінки, тому схвильована жінка поїхала до дітей у гості.

Сусіди клянуться, що нічого підозрілого не бачили. Лише Олексій, який живе поверхом нижче, напередодні розправи чув жіночий крик. Але махнув рукою, бо сусіди, які переїхали понад рік тому, сварилися частенько.

На душогуба поліцейські вийшли швидко. Він мешкає у тому ж районі, йому лише 22 роки. Підозрюють розправу через ревнощі. Затриманий нібито мав інтимний зв’язок зі своєю жертвою. Дівчина хоч і жила з іншим, але молодшому залицяльнику не відмовляла.

Підозрюваний у вбивстві намагається переконати суд, що це був самозахист. Мовляв, Олександр несподівано повернувся додому і застав кохану з ним у ліжку. Скипівши від люті, ревнивець накинувся на зрадницю з ножем.

Адвокат підозрюваного у подвійному вбивстві каже, що співмешканець дівчини спочатку вбив її, а потім накинувся на її коханця. У ході боротьби той начебто відібрав ніж і наніс смертельні ушкодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення