Чому у роті "Торнадо" з'явилися ґвалтівники та розбійники (відео)

Звірячий рев та роздираючий стогін - так звучав торнадівський притулок. Про підвал привільської школи згадують пошепки, як про моторошний сон, який може відтворитися

Тортури електрогенератором, сексуальне рабство під страхом смерті, нелюдські знущання і зрештою вбивства. Так рота МВС нібито виконувала бойові завдання на Донбасі. Їхні жертви діляться на кілька груп: психологічно зламані, фізично знищені і зниклі безвісти...Їх боялися більше, ніж обстрілів бойовиків. На них ніхто не мав впливу.

Патрульна рота МВС - створена в кінці 14-го. ЇЇ серцевина - колишні бійці міліцейського батальйону - «Шахтарськ». Того ж року його розформували - за системне мародерство та розбійні напади. Павло Лисянський, директор Східної правозахисної групи, луганчанин : "Не можна забувати про батальйон шахтарськ яким став батальйон торнадо і не можна забувати про ті злочини які були ще при них здійснені...я знав багатьох керівників цих батальйонів при мирного життя і знав чим вони займалися і як займалися"

Уродженець донецького Торезу Руслан Онищенко з позивним Фріман - очолив спецроту. Солідний кримінальний бекграунд: тричі судимий - за зґвалтування, розбій та зберігання зброї.

Разом з Онищенком у Торнадо - близько сорока осіб з не менш помпезним кримінальним минулим. Білорус Данило Ляшук з позивним Моджахет

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення