Чому вибухнула СТО на Харківському (відео)

Страшний вибух - на столичній СТО! Встановлювали газове обладнання на автомобіль і щось пішло не так Скоріше за все - через ігри в економію Саме це ледь не вбило з півдесятка людей. Троє працівників - опинилися в лікарні, і навіть не можуть розповісти, що саме сталося, адже їхній стан - важкий. А Ви не боїтеся економити? Чи впевнені, що не злетите в повітря на власному авто? Ми попереджаємо, а ви - обирайте самі

Сильно та гучно. Потужний вибух на Харківському шосе добряче налякав і водіїв, що проїжджали поруч і місцевих мешканців. Вогонь спалахнув ось на цій станції техобслуговування.

Швидка, поліція і рятувальники. Ліквідовувати наслідки вибуху з'їхалися усі оперативні служби міста. Допомога знадобилася трьом працівникам СТО. Постраждалих терміново доправляють в опіковий центр.

Зараз СТО зачинене. Постійні клієнти, які приїхали на станцію, про інцидент не чули. А коли дізнаються, одразу стають на бік

працівників, мовляв, ті виконували свою роботу якісно.

Вправно чи ні, та троє людей досі в реанімації. Ця жіночка чатує під дверима відділення, в надії поспілкуватися з обпеченим чоловіком. Та поки все марно. Вона у розпачі і не хоче розповідати, що сталося. Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження. Виявляється, після вибуху керівник СТО не поспішав викликати постраждалим працівникам швидку, і більше того, навіть не впускав на територію оперативні служби.

Телефонуємо власникам станції і представляємось клієнтами. Нас люб'язно запрошують на іншу СТО, щоправда вже на Печерську. Про вибух і трьох своїх співробітників у лікарні тут швидко забули.

Про вибух через неправильно встановлене газове обладнання власник станції й чути не хоче. Щойно зізнаємося хто ми - і у директора настає амнезія.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення