Чує голоси у голові: у Києві голий психічно хворий чоловік лупцює жінок і переслідує дітей (відео)

У столиці на Дарниці неадекват тероризує цілу багатоповерхівку, особливо він ненавидить жінок, лупцює їх та кидається, коли бачить на вулиці. Він може ще й голяка ходити й чіплятися до дітей. Одного разу ледь не зґвалтував школярку.

У багатоповерхівці на вулиці Георгія Тороповського, 37-А зчинився шалений ґвалт. Розлючені батьки прибігли шукати покидька, який вдарив їхню 14-річну доньку. Сусіди одразу здогадалися, що подружжя прийшло до 47-річного Олександра.

Цей чоловік тримає у страху цілу багатоповерхівку. Особливо його бояться жінки, вони бояться навіть заходити до під’їзду. А от ліфт у цій 14-поверхівці для декого взагалі під забороною: психопат любить підстерігати жертв саме у кабіні.

Постраждалі від дій Александра розповідають, що він бив їх, міг дати ляпаса. Одного разу просто так вдарив ногою перехожу, яка гуляла з котиком. Коли дорослі жінки дають відсіч - шукає слабких жертв: оголяє статевий орган перед дітьми, пропонує їм інтим. Коли неадекват намагався зґвалтувати дівчинку - мешканці вже не витримали і провчили його: побили і запхали у смітник. Приїхала поліція, склали протокол. Ані стусани, ані поліцейські втихомирити агресора не можуть, бо він має довідку з психлікарні.

Коли чоловік стає геть некерованим - його відправляють у спецзаклад для душевно хворих. Проте дуже швидко Олександр вертається звідти. Сусіди подейкують, що він б’є і навіть ґвалтує власну матір. Батько у розпачі, а от мати дуже любить сина і жаліє, віддавати у спецзаклад назавжди не хоче. Жінка розповідає, що попри ліки і виховні батьківські розмови голоси у голові Олександра наказують йому діяти інакше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення