Депутатів почали переслідувати невідомі зі зброєю (відео)

На відео з камер спостереження видно, як за депутатським мікроавтобусом прямують дві іномарки. Хвіст за Сергієм Шаховим помітив його охоронець. Невідомі почали стеження ще від громадської приймальні парламентаря. Нарізавши кілька кіл, водій і охоронець депутата вирішили завести переслідувачів у глухий кут.

Правоохоронці прибули миттєво. Керівник столичної поліції, який чомусь особисто виїздив на виклик, підтверджує - депутат не вигадує. На місці затримали Мерседес із польськими номерами. В одного з трьох чоловіків, які були в іномарці, знайшли зброю. Інша машина переслідувачів встигла втекти.

У одної особи при поверхневому огляді було виявлено два пістолета ПМ. З бойовими набоями. Вони були вилучені. Ця особа на теперішній час затримана в порядку статті 208. Відносно неї внесено кримінальне провадження за статтею 263 кримінального кодексу. Також порушено кримінальне провадження за статтею 182 -втручання в особисте життя.

Окрім зброї, правоохоронці знайшли ще одну цікаву річ. В одного із затриманих було посвідчення бійця полку поліції спеціального призначення Миротворець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення