Десять школярів на Львівщині зі школи потрапили до лікарні

Запитайте у своїх дітей: чим вони займалися у школі на останній дзвоник? Бо близько десятка школярів на Львівщині так бажали свята, що опинилися у лікарні. Двоє з них - потрапили до реанімації. Погляньте, що може спіткати й ваших малих, якщо ви їх вчасно не зупините.

По пару грамів оковитої буквально у школі. На таке своїх друзів однокласників надоумив іменинник. Пиячити в класах школярі не стали, а ідеальною схованкою від вчителів та місцем застілля обрали вбиральню ,яка знаходиться на вулиці. Спиртне з собою до навчального закладу девятикласник Роман приніс із дому.

Почали застілля на великій перерві. Компанія більш чим задушевна, усього восьмеро учнів найменшому з яких лише 12 років. Мали що пити, а от про закуску не подбали, тому ті в кого не було навіть шматка хліба першими і опинилися у лікарні. Червоні очі, несамовитий запах і автопілот за партами - на урок діти дійшли шкандибаючи. А вже у класах їх організм дав збій, який не помітити було неможливо.

5-ро школярів терміново забирають до місцевої Перемишлянської лікарні, а ще двох малолітніх шанувальників оковитої везуть рятувати до Львова. І на щастя всіх юних пяниць вдається врятувати. Чому непомітно для педагогів діти частувалися в шкільному туалеті, хто мав би стежити за школярами у навчальному закладі? Директор не знімає провини з себе, зате й тепер не розуміє яким чином зарадити цьому в майбутньому.Пянство дійте в школі вже розслідує поліція. Слідчі допитують вчителів та батьків. Найбільше запитань саме до домашнього виховання. Чому діти самостійно і непомітно з легкістю можуть поцупити горілку і напоїти до чортиків увесь клас.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення