Дивна операція спецслужб: студенти перетворилися на банду торговців людьми (відео)

Працівники поліції в останній момент забігли у потяг Київ-Москва. На одному з чоловіків одразу замкнули кайданки.

Так Департамент боротьби з торгівлею людьми затримує тих, кого потім слідство назве бандою трансплантологів. Мовляв, торгівці органами завербували для продажу печінки двох підлітків та жінку і просто в потязі везли беззахисну жертву до Москви, де вона за 50 тисяч уе мала віддати частину свого органу.

За склом у залі суду-Андрій з Пиртятина. Саме він за версією слідства знайшов для трансплантації людей. Андрій і не заперечує, мовляв, він мав супроводжувати жінку до Москви, але це-супровід, а не вербування. Більше Андрій нічого не знає. Хто саме здав поліції час і місце відправки ймовірного донора? Спільнику Андрія-Роману-19. Його теж звинувачують в особливо тяжкому злочині. Затримали Романа не на вокзалі, а вдома. Починалася історія просто. Троє друзів начиталися про шалені заробітки на посередництві з транспланталогії: почали шукати покупців і продавців одночасно. Тих, кто згоден продати себе по запчастинам не знайшлося. Але про хлопців дізналися в поліції. Саме тоді і з'явився псевдо-покупець. Хлопці починають грати вже в його гру.

І ті двоє неповнолітніх хлопців, які спочатку відмовилися, а потім зненацька погодилися віддати частину себе. Цей самий свідок та покупець в одній особі дає гроші трійці вербувальників, нібито на обстеження донорів. Згодом той самий чоловік розповідає, що донорів треба везти саме до Москви. Дає гроші на квитки. За легендою таємний агент, він же-свідок, простий небайдужий, який дізнався про наміри злочинної групи і вирішив допомогти правоохоронцям

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення