Доньку побив до безпліддя, а дружині постійно ламав обличчя: на Одещині жінка напоїла та зарубала сімейного тирана (відео)

На Одещині 56-річна жінка розрубала чоловікові голову сокирою, коли той заснув. З ним вона прожила все життя і народила аж трьох дітей.

У Кошарах на одній з дачних ділянок знайшли закривавлене тіло чоловіка з проламаною головою. Убитим виявився 54-річний місцевий мешканець Сергій. У селі він проживав разом із дружиною та сином. Обидві доньки подружжя поїхали жити в інші міста.

У вбивстві зізналась дружина померлого Любов. Каже, що усе сталось випадково. Перед тим, як позбавити сімейного тирана життя, вона придбала дві пляшки горілки. Він пригрозив їй, що якщо не купить, то розіб’є їй голову. "Зеленого змія" жінка придбала буквально на останні гроші. Потім напоїла чоловіка, а коли заснув - почала бити сокирою по голові. Вже бездиханне тіло під покровом ночі вона вивезла на сусідську земельну ділянку.

Виявляється, пара вимушено проживала разом в одній будівлі, але на різних поверхах, хоча офіційно була давно розлучена. Разом вони прожили понад 30 років. Чоловік постійно нещадно бив жінку, адже коли випивав - перетворювався на монстра. Жінка розповіла, що чоловік їй розбивав голову, ламав щелепу та ніс. Знущався Сергій також з дітей, через що син 7 разів тікав з дому, а одна з доньок не може мати дітей - так сильно батько побив дівчину.

Сусіди впевнені, що вбивство не було спланованим, просто тиран допік нещасній. Трагедію у будинку подружжя передбачали, проте думали, що це Сергій одного дня на смерть заб’є дружину.

"Крім того, що я в тюрмі буду сидіти, всі будуть щасливими", - каже Любов, пояснюючи, що тепер хоча б діти не будуть жити у страху.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення