Екс-очільник Державтоінспекції України побив свого сусіда-волонтера (відео)

Під Києвом колишній очільник Державтоінспекції України, Олександр Єршов, з кулаками напав на свого сусіда-волонтера і підпалив машину, яку той ремонтував, щоб передати у зону АТО.

Михайло за кілька годин пережив одразу дві пожежі. Спочатку на ділянці, якою користується волонтер, загорілися дрова. А через кілька годин спалахнула вантажівка, яку чоловік ремонтує для військових.

Камери спостереження зафіксували те, як розгорталися події тієї ночі. На відео видно, як на Михайла з кулаками кидається високий чоловік у кепці. Це – колишній очільник державтоінспекції України, Олександр Єршов. Він живе через дорогу. Михайло каже: заможним сусідам не подобається, що він ремонтує у себе на подвір’ї військову техніку. Через те між ними і виникають постійні конфлікти. Чоловік вважає, що Єршов і підпалив автомобіль.

"Єдина людина, якій не подобалася моя діяльність, яка протягом трьох років висловлюється, що це все треба прибрати, що я заважаю їм жити - це була громадянка Єршова, жінка Олександра",-розповідає волонтер Михайло Світлицький.

За словами самого Олександра Єршова, волонтер має бути вдячним. Бо це вони з дружиною першими побачили вогонь і викликали на місце рятувальників.

Це вже не перший скандал, пов'язаний із Олександром Єршовим. Ще на посаді головний даїшник країни забув задекларувати свій триповерховий маєток. А вся країна дізналася, як розкошують його доньки. Шикарні автомобілі по сто тисяч доларів та нескінченні мандрівки за кордон. І це при майже сирітській декларації, згідно з якою Єршов отримував усього 12 тисяч гривень зарплати. Наразі Єршов не приховує, що за потреби – готовий повернутися до лав МВС. Запевняє, що будинок, через який здійнявся скандал і який звели ще у 2007 році й досі у стадії оформлення. Усе буде - на дружині.

Випуск Надзвичайних Новин за 17 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення