Три людини у важкому стані потрапили до лікарні: у Києві водій, який видув півпляшки спиртного, спричинив моторошну аварію (відео)

Ну як так? Куди гнав? Це вже дух перехоплює від кадрів зі столичних доріг. Лихач на рівній та порожній дорозі виїхав на узбіччя та почав чіпляти одне дерево за іншим. Ще й перекидався при цьому в повітрі. В іншому районі Києва п'яничка за кермом аж на п'ять годин зупинив рух і відправив водіїв трьох авто у лікарню. А в нерівному бою КамАЗа і Хонди прогнозовано легковик опинився у нокауті - впечатаним у стовп. Коли вже статистика з українських доріг перестане виглядати, як зведення з поля бою?

Без допомоги медиків не обійшлися учасники пекельного місива на Мінському проспекті. Там зіштовхнулися одразу 4 машини. Старенький червоний Форд стояв без даху, у Хюндая передню частину увігнало в салон, а мастило з Хонди та Кіа залило всю дорогу, тому довелося викликати рятувальників. Правоохоронці з'ясували, що аварія сталася через водія Хюндаю. Чоловік перед тим як сісти за кермо, видув півпляшки спиртного. Всім водіям знадобилася допомога медиків, проте найбільше дісталося кермувальнику Форду. Щоб витягти бідолашного з понівеченого салону, довелося розрізати дах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення