Голова розпухла в два рази: у Верховині молодик жорстоко побив 16-річного підлітка (відео)

На Прикарпатті 21-річний молодик жорстоко віддубасив 16-річного підлітка. Унаслідок звірячих побиттів той був схожий на суцільну гематому.

Як виявилось, того вечора 21-річний Василь орендував помешкання у Верховині. В оселю він запросив ще трьох хлопців. Серед них був і 16-річний підліток, який втік з дому. Приятелі кілька годин вживали алкоголь та енергетики, допоки між ними не виник конфлікт.

Від численних ударів Богдан оговтався вже зранку. Голова - криваве місиво, по всьому тілу - численні гематоми, забої і травми: у такому вигляді він повертався додому. Першою його зустріла сусідка, яка й викликала швидку.

"Весь у крові, голова була вдвічі більша, ніж зазвичай. Під руки його вів ще один товариш", - розповіла сусідка Людмила Зітинюк.

Богдана шпиталізували до реанімації. На той момент він мав загрозливу черепно-мозкову травму, травми грудної клітки і органів черевної порожнини. Нині його стан середньої тяжкості.

Про те, що сталося, мати і поліцейські дізналися від медиків. Неможливо повірити, але жертва навіть не хотіла видавати свого кривдника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення