"Хай він згниє": діти відмовились від батька, який вбив матір, а собі відстрелив пів обличчя, але вижив (відео)

​​На Одещині у селі Іванівці чоловік убив дружину і відстрелив собі обличчя. Після невдалої спроби самогубства він лишився інвалідом, а троє дітей осиротіли.

Родину вважали благополучною, подружжя прожило разом 20 років і виховувало чотирьох дітей. Чоловік обробляв паї, а жінка займалася манікюром. Але картинка була ідеальною лише зовні. Насправді, подейкують деякі сусіди, чоловік ревнував дружину і піднімав на неї руку. Також його бачили неодноразово п’яним за кермом авто. Коли вживав алкоголь - ставав агресивним.

Того вечора родина приймала гостей. Після застілля у чоловіка немов демон вселився. Трагедія сталася на очах 19-річного сина подружжя.

40-річний чоловік із рушниці буквально в упор застрелив менше ніж на рік молодшу дружину. Після цього він поцілив собі в голову, аби звести рахунки з життям, але вижив. Мозок лишився неушкодженим, чого не скажеш про щелепу - від неї нічого не лишилось. На обличчі лишилися тільки очі, не було навіть щок. Вхід в гортань також був деформований. Чоловік лишився інвалідом до кінця життя. Він зможе їсти та дихати тільки через спеціальні трубки.

Після всього, що накоїв, від нього відмовилися діти. За словами односельчанки, діти сказали: "Хай він згниє, не будемо доглядати".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення