Хлопець, який віз подарунки на день народження коханої, забув їх у столичному метрополітені: як повернути кохання і загублені речі (відео)

Ця історія неймовірно добра. У вагоні столичного метро пасажири натрапили на пакет у якому були два загадкові подарунки. Ризикувати люди, мабуть, не захотіли, бо, а раптом у кольоровому папері замотана вибухівка й тому передали пакунки у бюро знахідок. Там коробки просканували, нічого небезпечного не помітили, тому взялися шукати власника цього добра. Що всередині була справжня таємниця.

У Бюро знахідок столичного метрополітену чого тільки не бачили. Там зберігається навіть новенький кросівок. Але цього разу у вагоні забули подарунки.

Коробки загорнуті у яскравий папір та перемотані рожевою стрічкою. Що всередині - загадка, відкрити може лише господар.

Невеличка кімната буквально заставлена речами. Хтось примудрився забути в метро пральну машину. У кутку - прасувальна дошка. У шафі - коробка з мобільними телефонами і парасольками. Навіть стілець, на якому сидить господиня Бюро, також забули в метро. Якщо власник знайдеться, то він повинен заплатити 14 гривень в день за зберігання.

Не піднялася рука викинути старовинні фотографії, які також загубили. Тамара Андріївна хоче передати їх до музею Києва. А ось за подарунковим пакетом прийшов господар.

Виявляється, хлопець віз пакет дівчині на день народження, але заснув, а коли вибігав, зрозумів, що подарунки залишилися у вагоні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення